Θέλεις ζουμερούς γλουτούς; Αυτό το 8λεπτο workout πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητά σου

Τετάρτη, Μάρτιος 28, 2018 - 09:15

Οι καμπύλες είναι περισσότερο στη μόδα παρά ποτέ με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να μπαίνουν στη διαδικασία να αποκτήσουν κορμί αλά Kim Kardashian. 

Και ποιο είναι το πιο διάσημο σημείο του κορμιού της Kim; Μα φυσικά τα σχεδόν εξωπραγματικά οπίσθιά της. Οπίσθια που δεν αποκτήθηκαν –φυσικά- μόνο με γυμναστική, όπως και να έχει όμως θεωρούνται το δυνατό της χαρτί. 

Οι πληθωρικοί γλουτοί έγιναν μόδα και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που, σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια, επιλέγουν να προβάλλουν το μέγεθός τους παρά να το καμουφλάρουν. 

Και πολύ καλά κάνουν!

Αυτός είναι και ο λόγος που οι διασημότεροι personal trainers έχουν δώσει τεράστια βάση στα προγράμματα εκγύμνασης και ανόρθωσης της συγκεκριμένης περιοχής του γυναικείου κορμιού, με εμάς να ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε το ιδανικό πρόγραμμα για όλες εσάς που επιθυμείτε έναν πιο juicy ποπό.

Ιδού λοιπόν. Πάμε μαζί.

Θα χρειαστούμε μόλις 8 λεπτά. Τι λέτε, αξίζει τον κόπο; 

instagram @lime_and_life

Monday Goals... #tart #cereals #yogurt #mixedberries #cookbook #recipe Link in Bio ➡️ limeandlife.com Velvet Crush... #velvet #dress #instafashion #trends  #forloveandlemons 🍋 Breakfast o’clock... ➖Banana ➖Peanut butter ➖Extra Fruits/ Bitter Chocolate #breakfast #simpleasthat #inspiration #njoy Friday!!! #comfy yet #stylish #jeans #booties #animalinsticts #fall #weekendonboard #limelife Tom Ford S/S 19... #beautylook #makeup #runway #kaiagerber