Κι όμως, άντρες και γυναίκες συμφώνησαν: Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για σεξ

Τρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 09:30

Να ξεχάσουμε όσα ξέραμε σχετικά με την ιδανική διάρκεια σεξ μας καλεί νέα έρευνα που έλαβε χώρα από τη γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών «Saucy Dates». Κι αυτό, γιατί τα δεδομένα μοιάζουν να άλλαξαν, με τα δύο φύλα να αποζητούν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ σε σχέση με παλαιότερα έτη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας στην οποία συμμετείχαν συνολικά 3.836 άντρες και γυναίκες και η οποία είχε σκοπό να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα όσον αφορά στην ιδανική διάρκεια σεξ -δηλαδή με πόσο σεξ είναι ευχαριστημένα τα δύο φύλα-, η επιθυμητή διάρκεια έχει αυξηθεί κατά πολύ. 

Όλοι τους κλήθηκαν να απαντήσουν στην εξής ερώτηση: «Πόσο θα ήθελες να διαρκεί το σεξ;». Παραδόξως, οι απαντήσεις ανδρών και γυναικών ήταν σχεδόν κοινές, με τα θηλυκά να θέτουν ως ιδανική διάρκεια τα 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα  και τα αρσενικά τα 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα!

Όπως βλέπουμε, οι γυναίκες ζητούν λίγη παραπάνω διάρκεια, ωστόσο αυτό που πραγματικά παίρνουν διαφέρει κατά πολύ. 

Αυτό ακριβώς αποδεικνύουν οι πίνακες με τις πέντε χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ, όπου θα παρατηρήσει κανείς πως το καλύτερο «σκορ» είναι αρκετά πιο κάτω από τα 25 λεπτά της ιδανικής διάρκειας.

Στην κορυφή βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς, με 17 λεπτά κατά μέσο με τη Μεγάλη Βρετανία να ακολουθεί με 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Αυστραλία με 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα, με την Ινδία να ολοκληρώνει την πεντάδα με 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα!

Να που πράγματι τα δεδομένα άλλαξαν…

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife