Το μυστικό για να ανανεώσεις τη σχέση σου βρίσκεται στο κρεβάτι (αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις)

Τρίτη, Μάρτιος 13, 2018 - 09:30

Είστε καιρό μαζί, περνάτε καλά, είναι το άλλο σου μισό. Τα καταφέρατε.  Μήπως, όμως, σου περνάει πολλές φορές από το μυαλό ότι… παραγνωριστήκατε;

Κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο. Όταν μένετε μαζί, θέλοντας και μη, βλέπετε πολλές ώρες την ημέρα ο ένας τον άλλο (περισσότερες από όσες θα αντέχατε πιθανότατα) και νιώθεις αυτό το «πέπλο οικειότητας» να έχει σκεπάσει τη μέχρι πρότινος άψογη σχέση σας. 

Κάτι πάει λάθος. Το αισθάνεσαι. Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα σχέσεων, το πρόβλημα ξεκινάει από τον κοινό σας ύπνο!

Το να κοιμούνται δύο άνθρωποι μαζί στο ίδιο κρεβάτι εκτός από την απόλαυση της συντροφικότητας συνεπάγεται και κάτι άλλο: Τη δυσκολία του να βολευτεί κανείς όταν πραγματικά θέλει να ξεκουραστεί.  Πολλές φορές, όταν δεν κοιμάσαι καλά, ξυπνάς με κακή διάθεση και νεύρα που σίγουρα επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο μιλάς και συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου. Το ίδιο ισχύει και από τη δική του πλευρά. 

Ο καναπές, φυσικά, δεν είναι λύση. Δεν είναι, άλλωστε, φυσιολογικό για ένα ζευγάρι να κοιμάται χώρια. Γι’ αυτό και η συμβουλή που δίνουν οι ειδικοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από… ξεχωριστά σκεπάσματα. 

Καλά διάβασες. Δεν χρειάζεται να χωρίσετε το κρεβάτι στα δύο, μόνο τα σεντόνια και τις κουβέρτες που σας σκεπάζουν. Με τον τρόπο αυτό, κοιμάστε μεν μαζί, έχει δε ο καθένας τον χώρο του για να τυλιχτεί όταν κρυώνει και να τα «πετάξει» όταν ζεσταίνεται. Και όλα αυτά χωρίς να ταλαιπωρήσει τον άνθρωπο που κοιμάται δίπλα του και να καταλήξει σε μεταμεσονύκτιο καβγά. 

Κάτι ξέρουν στις σκανδιναβικές χώρες τελικά…

Εσύ τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus