Το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης βρίσκεται σε κάποιο ντουλάπι του σπιτιού σου

Παρασκευή, Ιανουάριος 12, 2018 - 10:15

Και σίγουρα το μυαλό σου δεν πήγε ποτέ σε αυτό. Έρευνες και αναλυτικές μελέτες έχουν πολλάκις προσπαθήσει να καταλήξουν στα στοιχεία εκείνα που εξασφαλίζουν σε μια ερωτική σχέση την επιτυχία, ωστόσο η τελευταία εξ’ αυτών μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.

Και τον λόγο θα τον διαπιστώσεις σύντομα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν επιστήμονες σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «The Journals of Gerontology Series B: Psychological Series», το «μυστικό» βρίσκεται στο αλκοόλ! 

Τα αποτελέσματα της έρευνάς τους θέλουν τα ζευγάρια που αγαπούν το αλκοόλ (σε φυσιολογικό πλαίσιο πάντα) αλλά κι εκείνα που το αποφεύγουν συστηματικά επειδή δεν τους αρέσει, να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχουν αυτό το… «για πάντα μαζί».

Στο μικροσκόπιο μπήκαν οι σχέσεις 4.864 ζευγαριών άνω των 50 ετών, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς σχετίζεται το αλκοόλ με τις επιτυχημένες ή μη σχέσεις των ανθρώπων. Από αυτά, τα 2.767 ζευγάρια είναι μαζί για περισσότερα από 33 χρόνια, με τα ίδια να έχουν ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό: Και οι δύο αγαπούν πολύ (και πίνουν μαζί) ή αποφεύγουν (και δεν πίνουν καθόλου) το αλκοόλ. 

Η συνταγή λοιπόν δεν είναι άλλη από το να πίνεις (ή να μην πίνεις) μαζί με το ταίρι σου. Ό,τι κι αν προτιμάτε δηλαδή, σημασία έχει να το κάνετε μαζί.
Να που τα κοινά γούστα δεν είναι τόσο βαρετά τελικά…

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife